Najnovšie recenzie zo sekcie Zavinovačky
- Ľahká manipulácia
Ulitka splnila svoj účel, po častom používaní suchý zips trošku menej držal, avšak pri dennodennom používaní sa to dalo čakať. Poslúžila pokiaľ z nej dcéra vyrástla. Produkt odporúčam
- sme spokojní
pekná farba
material prijemny, nie velmi hruby
babatko sa do dalo dobre zavinut
- Príjemný materiál, patent na skrytie nožičiek, splnil očakávania, dcérka si ho veľmi obľúbila
- Žiadne
- Skvelo sa v nej bábätko drží, ľahko sa perie a manipulácia s ňou nie je zložitá.
- Jednoduchá manipulácia, ľahká údržba, pekný vzhľad - vhodná pre dievčatko i chlapčeka.
Nebali sa vtom dobre
Výhoda, že kúpite všetko naraz.
Kvalitný materiál, som veľmi spokojná.
Rýchle vybavenie mojej objednávky.
Určite obchod odporučím svojím priateľom.
- ľahká manipulácia
- po pripnutí spodnej časti sedí aj na menšie dieťa
- malý otvor okolo krku, keď bude dieťa väčšie (7+ mesiacov)
- v tme sa ťažko narába s malým zipsom
- Babatko- novorodenec spinka rychlostou blesku odkedy pouzivame zavinovacku. Je z tenkeho materialu, idealna na leto. Neviem si ju vynachvalit a ani dieta. Je vyspinkany lebo nie je ruseny vlastnymi rucickami pri zaspavani ani spanku.
- Kvalitny material,presne podla popisu
- Krasne farby,dobra kvalita
veľka spokojnost
Zavinovačka bola po doručení na jednej strane rozpáraná. Neviem posúdiť, kde sa stala chyba.
- Veľmi kvalitný materiál
Príjemný materiál , pekne výrazne farby....
Príjemný materiál, dobre ušité. Macíky sú rozkošné a najviac sa mi páči, že je to celá sada aj s mantinelmi, kojeneckým vankúšom a vrecúškami. Už sa teším do pôrodnice, ako budú sestry chváliť zavinovačku :)
- Vzor sedí ako bol v ponuke
- Dobrý materiál
- Jednoduchá manipulácia
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »