Najnovšie recenzie zo sekcie Zavinovačky
Merino je merino, kvalitný vak aj v dobrej cene
- Výborná kvalita
- Makkucky
- Vzdusny
- Pasuje do obliecky
Krasny teply vak s nozickami, maly si ho hned oblubil, vo vaku predtym uz nechcel spat lebo mu vadilo, ze ma spolu nohy.
- Pekne usity, prijemny material.
- Dostatocne hruby a teply na zimu
- Zips sa stale rozopina a krytka na zips nedrzi zakryta. Takze zvykne doskrabat malej bradicku.
Pekny spaci vak, prijemny na dotyk, skoda len toho nekvalitneho zipsu, ktory sa stale rozopina.
- pekne obrazkove aj farebne prevedenie, prijemny material
- zips sa zacina pri krku a zipsuje sa iba zhora nadol,takze nie je mozne regulovat velkost otvoru okolo krku.nas syn to mal tak akurat,no pri širšom krku by to uz bolo male
Krásna zavinovačka, ako na obrázku, ja som veľmi spokojná, uvidíme, čo bábo :-) dá sa z nej potom spraviť aj podložka, čo hodnotím ako veľké plus
- Presne to, co som hladala, dobra cena.
- Kvalitný materiál, výborný na chladné noci
- Určite doporučujem, krásna zavinovačky, kvalitná a dá sa použiť aj ako prikrývka , alebo podložka
Veľmi spokojná
- Prijemny material, vyhodou je,ze sa daju posuvat ramienka. Pri prebalovani, nemusim rozopinat cely vak, nakolko ma zips aj od noziciek. Tym, ze sa daju dat nozicky von z vaku, dcerka si nan velmi rychlo zvykla a ma aj vacsiu volnost pohybu, nakolko v noci dost cestuje v postielke . Mozem len odporucit.
- super - jemný a teplý
- Zavinovačka nedrží pekne pokope, stuha ku nej nieje pripevnená.
Kvalita za dobrú cenu
- páči sa mi doručenie do domu
Pekný spací vak. Kým som ho nevyprala. Vnútorný materiál sa pokrčil a celý sa zdeformoval. A odporúčam kúpiť aj o 2-3 čísla väčší rozmer.
Dobre hreje.
- Kvalitny produkt
Spaci vak je krasny, kvalitny. Je trosku hrubsi takze idealny na zimu. Mozem len a len odporucat.
- pekný výrobok
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »